Badrumsrenovering

badrumsrenoveringheader

Kaminbutiken i Jönköping utför alla typer av badrumsrenoveringar. Allt från standardbadrum till mer avancerade spa-anläggningar med bastu, bubbelpool, inbyggnadspool eller liknande.

 

Vi tar hand om hela förloppet

Med våra samarbeten med rörmockare och elektriker, slipper du helt kostsamma väntetider och dubbelbokningar. Dessutom garanterar vi självklart alltid ett trevligt och professionellt bemötande.

Vill du veta mer? Hör av dig så berättar vi mer! Referenser lämnas som vanligt på begäran.

Full behörighet för våtrum

Vi tror oss veta att det ä för dig som kund är viktigt att kunna känna sig säker på att ditt nya badrum inte är gjort på fel sätt.

Särskild behörighet

För arbeten med tätskikt under kakel och klinker i våtutrymmen krävs särskild behörighet enligt gällande branschregler. Vi på Kaminbutiken har full behörighet för våtrum.

Funderar du på att renovera badrummet själv?

Har du rätt kompetens och behörighet så är det ingen tvekan! Men kom ihåg – skulle något gå fel kan det innebära riktigt tråkiga överraskningar. Dessutom är det många moment som ska klaffa: el, VVS (rörmockare), plattsättaning etc. Du bör ha mycket god kompetens inom alla dessa områden om du tänker utföra din egen badrumsrenovering. En annan aspekt är att badrumsrenovering ofta innebär en hög arbetskostnad, vilket berättigar till ROT-avdrag. Kostnaden för ett standardbadrum blir därför inte särskilt hög, eftersom du utnyttjar ROT-avdraget för arbetsdelen.

 

Rotavdraget för badrumsrenovering,hur funkar det?

Du får dra av halva arbetskostnaden (ej material) upp till 50 000 kronor. Är ni två i hushållet kan ni utnyttja 2 x 50 000 dvs 100 000 kr, vilket innebär att ni kan renovera för 200 000 kr i arbetskostnad för att uppnå maximalt avdrag.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Har du frågor angående badrumsrenovering? Besök vår FAQ.